logo

Despre Noi

Aeroview este o companie care activeaza in domeniul productiei video, folosind tehnologii de varf pentru obtinerea de continut video de inalta definitie. Filmarea aeriana este specialitatea companiei noastre si pentru a furniza cele mai spectaculoase rezultate, platformele pe care le folosim sunt drone.
Folosind cele mai bune echipamente foto/video si de radio-comanda, putem oferi clientilor nostri imagini uimitoare, care nu se pot obtine usor prin orice alte metode. Toate platformele noastre sunt echipate cu senzori giroscopici pentru stabilitate, camere foto/video mobile si conexiune wireless pentru imagini live, astfel putem obtine o filmare aeriana perfect stabila.
Acest sistem ofera mai multe avantaje:

NIVELUL DE ZGOMOT PRODUS ESTE MINIM, DRONELE NOASTRE FUNCTIONAND CU BATERII.

COSTURILE SERVICIILOR SUNT TINUTE LA UN NIVEL MINIM; INCHIRIEREA UNUI ELICOPTER POATE COSTA DE PANA LA 10 ORI MAI MULT DECAT DRONELE NOASTRE.

PUTEM ZBURA IN ZONE INACCESIBILE ELICOPTERELOR SAU AVIOANELOR; DRONELE NOASTRE SUNT GATA DE ZBOR IN CATEVA MINUTE SI POT AJUNGE IN SPATII STRAMTE, CUM AR FI STRAZILE INGUSTE SAU SPATII NATURALE MICI.

FILMARILE AERIENE OFERA O PERSPECTIVA CARE ARE UN IMPACT DEOSEBIT ASUPRA PUBLICULUI, CAPTIVAT DE IMAGINI.

Echipa noastra se dedica producerii proiectului dvs video, pentru a face din acesta un succes. Avem ani de experienta in locatii si sute de ore de operare a dronelor.
Obiectivul nostru este simplu:

FURNIZAREA CELOR MAI BUNE SERVICII SI LIVRAREA CELOR MAI BUNE IMAGINI POSIBILE, INDIFERENT DE BUGET.

Aeroview poate realiza un clip folosind tehnologie de varf, ce contine o prezentare vizuala creativa si atractiva a companiei dumneavoastra.
Compania noastra poate produce pentru dumneavoastra un produs final, incluzand etapa de post-productie executata de echipa noastra profesionista, la un pret competitiv.